Wat doet een coach?

Wat doet een kinder / jongerencoach?

Jij als ouder ziet je kind het liefst gelukkig!!

Het kan weleens voorkomen dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit. Je wilt er wat aan doen maar weet niet hoe. Ik kan daarbij helpen.

Coaching is een individuele en kortdurende vorm van hulp aan uw zoon of dochter.

Wat doet een kindercoach?

• Een kindercoach gaat op zoek naar de oplossingen in het kind zelf.
• Een kindercoach vergroot de zelfontwikkeling van het kind.

 

In mijn praktijk staan DOEN, BELEVEN, BEWEGEN en EIGEN wijsheid centraal. Tijdens mijn coaching maak ik gebruik van diverse spel- en beweegmethodes en de MatriX methode. Ik stem mijn begeleiding af op het kind en kijk wat het nodig heeft. We werken aan het zelfvertrouwen van het kind. Door te doen en te beleven ontdekt het kind samen met mij zijn eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden En dat is waar een kind de rest van zijn leven iets aan heeft.